Реклама АртПром

Унікальна і популярна реклама Вашого бренду

Рекламні зображення на бортах громадського транспорту – вигідний спосіб розповісти про Вашу компанію, покращити лояльність постійних клієнтів, розширити діапазон впливу на цільову аудиторію і не лише.

Які плюси має цей популярний сьогодні вид маркетингу та які переваги отримує клієнт від співпраці з нашим агентством – читайте у статті.

У чому переваги реклами на громадських транспортних засобах

  • Реклама, яка підкреслює престиж Вашої компанії.
  • Реклама, яка постійно підтримує контакт із Вашою цільовою аудиторією.
  • Реклама, яка курсує освітленими і багатолюдними вулицями міста з самого ранку до вечора.
  • Громадський транспорт – це чотиристороння динамічна та оригінальна рекламна площина, яка в десятки разів частіше привертає увагу потенційних клієнтів.
  • Реклама, яка на виду в усіх учасників дорожнього руху.
  • Реклама, яка не нав’язується, не викликає негативних емоцій у цільової аудиторії.
Реклама на маршрутках Львів
Реклама на маршрутках Львів

У чому переваги співпраці з рекламною агенцією «АртПром»

  1. Багаторічний досвід у транспортній рекламі. Ось уже 14 років практикуємо створення та розповсюдження рекламних зображень на бортах громадського транспорту. За тривалий час роботи у сфері зовнішньої реклами ми зарекомендували себе як стабільний і надійний партнер у веденні бізнесу.
  2. Спеціалізуємося на таких видах реклами, як реклама на транспорте громадському і корпоративному, а також в салонах тролейбусів, трамваїв, автобусів, маршруток.
  3. Пропонуємо весь цикл виробництва і розміщення рекламних зображень на бортах обраного Вами транспортного засобу або всередині громадського транспорту. Повний спектр рекламних послуг суттєво економить Ваш час і фінанси: замовили у нас рекламу – отримали готовий проект + контроль якості за рекламним зображенням протягом всього терміну експонування.
  4. У нас – вигідна співпраця без третіх осіб.
  5. Маємо кваліфікований персонал, який забезпечує належну якість виконання робіт на кожному етапі реалізації рекламного рішення. Персональний менеджер детально проконсультує, підкаже оптимальний варіант транспортної реклами для Вашого бізнесу, буде стежити за всіма етапами виготовлення реклами. Досвідчені дизайнери розроблять якісний макет, а монтажні бригади вчасно та оперативно забезпечать поклейку рекламного зображення.
  6. Використовуємо лише високоякісні плівки з Німеччини. Зазвичай це матеріали оракал, ораджет різних серій. Важливо акцентувати на тому, що наша агенція не застосовує інших плівок сумнівної якості. У нас Ваша реклама фірми буде в надійних руках.
  7. Забезпечуємо гарантію виконаних робіт, надаючи фотозвіт відразу після поклейки рекламного зображення.
  8. Несемо гарантійні зобов’язання про контроль якості Вашої реклами: слідкуємо за станом зображення на зовнішніх боках транспортних засобів упродовж всього терміну експлуатації реклами.

Телефонуйте нам! Запропонуємо унікальну рекламу, яка дійсно працює. Наші постійні клієнти переконалися в цьому. Переконайтеся і Ви!