Тролейбус для ТМ “Диканька “

unnamed Продовження  розміщення  реклами на громадському  транспорті  в місті Львів для Торгової Марки “Диканька”. Наш замовник  ТОВ” УкрОлія ” отримавши бажаний позитивний результат від розміщення реклами  на автобусі  у Львові, захотіли ще рекламу  на елетротранспорті. Наші фахівці порадили  розмістити  рекламу на тролейбусі  типу ЛАЗ. Рекламний сюжет на даний транспортний засіб розробили в ідентичному стилі, як автобус, тільки адаптували його під великі борти  даного тролейбуса. Плівку вибрали німецького виробника  та, яка підходить під поклейку на тролейбус. Яка не втрачає своєї яскравості впродовж довгого терміну експонування.

Спеціально підготовлена технологія  нанесення реклами на тролейбус, відпрацьована нашими майстрами поклейки,  показує себе із позитивної сторони вже довготривалий період. Даний  цікавий рекламний сюжет, який розміщений на тролейбусі має можливість розказати про свої товарні позиції і привабити до себе найбільше коло покупців та дистриб’юторів.  На дану Торгову Марку чекає  збільшення реалізації як роздрібної, так і гуртової, підписання нових контрактів, вхід на роздрібні ринки, здобуття лідерства серед аналогічних категорій товарної групи. І це тільки початок  позитивного результату від розміщення зовнішньої реклами на тролейбусі.

Рекламна Компанія “АртПром” лідер на ринку розміщення реклами на транспорті, допоможе зробити Ваш бізнес прибутковим та  виведе на найвищий рівень Вашу Компанію.