Львівська реклама на трамваї

Трамвай №6 — класна рекламна платформа!

Вирішити справи у місті, приїхати на залізничний вокзал зручно трамваєм №6. Маршрут проходить через головні вулиці Львова: саме час нагадати перехожим про Ваш бренд! Перевірений спосіб — рекламна кампанія на транспорті. А коли йдеться про Львів, кращого засобу, ніж трамвай, годі знайти! Чому? Бо трамвай — це візитка картка Львова. Він цікавий туристам. Він зручний для місцевих, тому що охоплює всі важливі точки міста. Реклама на трамваї виручить пасажирів і тих, хто хоче збільшити свої прибутки!

Отож, сідаємо в трамвай №6 на зупинці вулиця Миколайчука. Транспорт їздить кожні 10 хв. Комфортно як пасажирам, так і охочим стрімко розвивати свій бізнес! Наш дизайнер реклами запропонує ефектне зображення. Тож реклама не залишить байдужим жодного. Вона яскрава. Її завжди пам’ятають львів’яни та гості міста.

Наступна зупинка — фабрика “Світанок”. Відоме шкіряне підприємство, одне з найбільших в Україні. Щодня багато людей вибирає трамвай №6, щоб доїхати на роботу. Ось чому вдалою буде зовнішня або салонна реклама про пошук персоналу, вироби зі шкіри чи інші види товарів, послуг, актуальні для Ваших покупців.

Зовнішня реклама Львів

Зовнішня реклама Львів

Минаємо зупинку — Трамвайне депо №2опиняємось на вулиці Промисловій. Тут багато підприємств. Ще є лікарня ветеринарної медицини. Тільки Ваша реклама на трамваї найкраще розкаже про актуальні вакансії, акції, знижки, розпродажі, товари для тварин.

Проїжджаємо вулицю Якова Остряниці. Поруч — школа. Отже, рекламуємо все, що необхідно школярам + дитячі заходи, курси, творчі проекти, гуртки, програми обміну. Ми знаємо, як привабити Вашу цільову аудиторію!

Далі трамвай №6 минає станцію Підзамче. Великий потік пасажирів, які спішать на електричку, в інших справах. А де багато людей — ефективно спрацьовує транспортна реклама!

Схема руху трамваю №6

Схема руху трамваю №6

Наступні зупинки — вулиця Гайдамацька, будинок культури ім. Гната Хоткевича. Далі зупиняємося на площі Старий Ринок. Це частина об’єкту “Ансамбль історичного центру Львова”. Тож саме час зацікавити туристів рекламою про Вашу компанію.

Крім того, велике скупчення людей чекає на зупинках — вулиця Театральна, ТЦ “Магнус”. І лише класна реклама на трамваї від наших досвідчених фахівців може зацікавити найбільше людей!

Всім, хто прямує до залізничого вокзалу, зручно сідати у 6 трамвай біля “Магнусу”. Минаємо церкву святої Анни, театр ім. Лесі Українки. Зупиняємося на площі Кропивницького, де щодня — величезний потік перехожих. Ось чому всі регулярно будуть бачити якісну транспортну рекламу Вашого бренду.

Передостання зупинка — Приміський вокзал. Кінцева — Залізничний вокзал.

Трамвай №6 їздить з 6 до 22 щодня. Тому вигідно рекламувати Ваші товари і послуги на бортах транспорту.

Телефонуйте нам! Запропонуємо найкраще рішення для розвитку Вашого бізнесу!