Розміщення зовнішньої реклами на даховій конструкції трамвая

JhayWTYHrjg

Новий вид розміщення зовнішньої реклами на громадському електротранспорті. Всі новинки та впровадження, що стосуються рекламних послуг втілює в життя  Рекламно-виробнича компанія « АртПром». От і зараз  Ноу -хау – рекламна конструкція на даху трамвая.

Замовник ЖК ” Вільне Місто” замовили рекламу на транспорті. Проконсультувавшись із фахівцями компанії дійшли спільного оптимального рішення- розміщення реклами на даховій конструкції трамвая у Львові.

 Зверху  трамвая із труб з нержавіючого профіля зварили дахову конструкцію прямокутної форми. Тоді алюмієву композитну панель закріпили до даної металевої конструкції спеціальними заклепками. Дану панель обклеїли самоклеючою плівкою серії ORACAL 641, яку використовуємо для обклеювання  громадського транспорту.  Реклама на трамваї виглядає  ефектно, інформація  проглядається з великої відстані.

Таким новим, та нестандартним розміщенням зовнішньої реклами на трамваї , Ви насамперед привернете увагу найбільшої  кількості  зацікавлених потенційних клієнтів. За рахунок такого рекламного способу розміщення реклами  у Вас зросте  ймовірність  максимального рейтингу  продажу квартир та  залучення нових інвесторів.

 Найкращі різновиди  рекламних рішень Вам зможе запропонувати лідер на ринку продажу реклами- Компанія ” АртПром”.