Розміщення реклами на задніх вікнах для CSHOW.me

el2016

У кожної людини є хоббі у вільний від роботи час. Одні займаються спортом інші люблять відвідувати міроприємства, де можна відпочити від робої метушні. Для того щоб мати інформацію про проведення концертів існують спеціальні агенції, які займаються організацією таких заходів. Взнавши вчасно про проведення певного міроприємства ми маємо можливість потрапити на концерт улюбленої групи та отримати велике задоволення від відвідування, також зекономити час та гроші, вчасно купивши квиток.

Щоб інформація про проведення концерту розійшлася максимально швидко, потрібно обовязково провести рекламну підтримку даного шоу. Ми разом із нашим клієнтом організацією концертів «CSHOW.me» запустили проект розміщення зовнішньої реклами на задніх вікнах громадського транспорту.

Конкретно підібрали маршрутні таксі з попередньо вибраними напрямками руху у Львові. Для друку зображення вибрали спеціальну плівку, яка використовується для розміщення реклами на вікні, що забезпечує безперешкодний огляд з внутрішньої сторони.