Розміщення реклами на транспорті для ЖК ” Софіївка “

sofiivka111

Ринок житлового будівництва росте досить стрімко. Ми бачимо відкриття нових житлових комплексів у місті Львів. Водночас із тим ми розуміємо, що для більш швидкого їх завершення потрібні додаткові кошти інвесторів чи людей які планують купівлю житла, тому без реклами не обійтися.

Житловий Комплекс « Софіївка» зробили правильний крок в напрямку рекламної підтримки своєї кампанії, та замовили розміщення зовнішньої реклами на транспорті у Львові.

Будівництво розгорнулося в тихому районі Львова, що є оптимальним варіантом для людей, які шукають житло в тихому районі міста для проживання. Вибравши розміщення реклами на транспорті забудовник мав на меті охоплення всіх районів міста Львова. Акцент розміщення мобільного рекламного зображення був поставлений на великих автобусах та трамваях. Були попередньо вибрані автобуси з найбільш оптимальними маршрутами та дві одиниці трамваїв. Корпоративний стиль та кольори клієнта були строго витримані.

У Вас безліч ідей І Ви не можете визначитися щодо конкретного розміщення Вашої реклами, тоді Вам потрібна саме Рекламна Компанія АртПром.