Реклама на задніх вікнах для “RIA”

    Всі ми стикаємося в житті із різноманітними грошовими переказами. Коли ми вже проводили такого виду операції, то ми знаємо чітко, який банк нам підходить найкраще.

Але в даному випадку нам допоможе міжнародна система термінових грошових переказів RIA. Замовник звернувся до нас про допомогу у виготовленні та розміщенні реклами.

Ми вирішили запропонувати нашому клієнту розмістити рекламний сюжет на задньому вікні маршрутних таксі. Дана реклама розрахована, як для автомобілістів так і для простих перехожих. Виготовляється на перфорованій плівці, що не суперечить закону України ” Про рекламу”.

Цей вид розміщення реклами працює на одному рівні із розміщенням реклами на Бігбордах. Але така реклама є дешевшою, аніж один рекламний щит. Що дозволяє зробити декілька рекламних сюжетів на задніх вікнах та охопити декілька маршрутів. Реклама на задньому вікні маршрутних таксі є дієвішою врази, адже перебуває постійно в русі.

АртПром компанія- лідер на ринку рекламних послуг. Звернувшись Ви завжди отримаєте кваліфіковані поради наших спеціалістів.