Реклама на тролейбусі для ТМ”GARNA”

u1KpjoQgZz8 ТОВ«УкрОлія» один з лідерів на ринку виробництва якісної продукції українського виробництва олії. Працює на ринку впродовж декількох років і постійно дбає про рекламні кампанії своїх брендів.

Виробник вже є нашим клієнтом має розміщення зовнішньої реклами на двох одиницях громадського транспорту. І тільки в нас з’явилися вільні тролейбуси, то відразу маркетологи клієнта почали разом із нашими фахівцями працювати над розробкою дизайн-макету. В роботі було декілька варіантів, але дійшли спільної думки і вибрали оптимальний, найкращий дизайн на тролейбус. Корпоративний колір та стиль компанії відтворили із точністю. Рекламне зображення вийшло  яскравим з українськими нотками в дизайні.  Використали для поклейки тролейбуса плівку серії ORACAL 641, елементи зображення ( пляшки олії) , які заходять на вікна – друк на плівці One Way Vision. Всі прозорі поверхні транспортних засобів які є під рекламою потрібно виготовляти з даного матеріалу.

Якщо Ви хочете розмістити рекламу на тролейбусах у Львові  то найбільший вибір трансортних засобів під розміщення зовнішньої реклами зможе Вам запропонувати АртПром.