Реклама на трамваях для ТМ ” ЛІМО “

Лімо – це всім нам відоме улюблене морозиво з дитинства. Один із  найкращих виробників такого холодного та водночас любимого солодкого десерту, розпочав рембрендинг своєї Торгової Марки. Відповідно розпочато великий глобальний рекламний проект, зміни рекламного зображення на усіх транспортних одиницях (трамваї, автобуси та тролейбуси).

Оновили дизайн логотипу Компанії та упакування товару загалом. Новий дизайн-макет вийшов набагато яскравішим за попередній, та таким, який привертає увагу перехожих і не залишає байдужим жодного.

Компанія розвивається стрімко і має, як роздрібну торгівлю, так і гуртову. Постійно працює над різноманітними маркетинговими активностями. Проводить акції по зниженні ціни безпосередньо в торгівельних точках, супермаркетах, так і провадить велику рекламну кампанію по розміщенні зовнішньої реклами на громадському транспорті у Львові.

Сьогодні вже бачимо на вулицях Львова  рекламу на трамваях  з оновленим сюжетом. Всі роботи по нанесенні рекламного сюжету на металеві борти електротранспорту виконані нашими майстами поклейки із збереженням всіх новітніх технологій поклейки самоклеючою плівкою німецького виробництва. Рекламна Компанія «АртПром» працює тільки з перевіреними матеріалами найвищої якості.

Наші спеціалісти з реклами, маючи в своєму арсеналі великий досвід роботи з найбільшими компаніями, лідерами на ринку України та Європи допоможуть Вам у розробці та втіленні найкреативнішого рекламного задуму та його вдалому розміщенні зовнішньої  реклами на трамваях.