Реклама на трамваї у Львові

akvapark

Львівський Аквапарк « Пляж » — один з найбільших в Західній Україні. Маючи насьогодні великий потік клієнтів, відпочинковий комплекс все ж таки постійно працює над комплексним, рекламним просуванням своїх послуг, а саме:- різних видів відпочинку, як розважального, так і спортивно-оздоровчого. Тим самим привертаючи ще більший інтерес та зацікавленість до комплексу розваг.

Вдало продуманий та розроблений дизайн реклами, його маршрут, виходячи із цілей компанії та накінець його розміщення, на тому чи іншому рекламному носію — найкращий варіант підняти статус та імідж компанії на високий рівень.

Аквапарк замовили для себе рекламу на трамваї. Адже розміщення зовнішньої реклами на транспорті (трамваї) – це найкращий  та оптимально- дієвий вид реклами, який використовується сьогодні компаніями найбільше. Адже трамвай не привязаний до маршруту, і відповідно ваше рухоме рекламне зображення буде перебувати в різних куточках міста.

Рекламна компанія працює тільки з перевіреними дорогими матеріалами, також постійно працює над вдосконаленням технології нанесенння реклами на транспортні засоби різного типу.