Реклама на трамваї для туристичної фірми “Пілот”

Розміщення реклами на трамваї для туристичної компанії  “Пілот”. В даному випадку ми зробили заміну рекламного зображення на кардинально інше. Де на рекламному сюжеті вказали нову цікаву пропозицію яка стала доступною із туристичною фірмою “Пілот”.

Якщо Ви зібралися поїхати в Америку то звернувшись в турфірму « Пілот», Ви отримаєте заманливу пропозицію від якої не зможете відмовитись. Там можна замовити все: авіаквитки, найкращі готелі та страхування.

Оператор рекламних рішень Компанія « Артпром » зможе накреативніший проект зробити вдалим та успішним. Адже у нас працює команда професіоналів, у яких до кожного наступного проекту індивідуальний підхід. Фаховість наших працівників реклами перевірена часом, та успішними рекламними проектами. Також ми працюємо із якісними сучасними матеріалами, що показують хороші показники в роботі, адже наші  проекти  всі на довготривалий період.

Отже, якщо Ви замовили рекламу на транспорті необов’язково щоб рекламне зображення їздило весь договірний період часу, у нас можна змінювати рекламний сюжет на протязі терміну експонування з різних причин. Наприклад у Вас є знижки на певні товари чи послуги, або ж навпаки з’явилася нова послуга якої раніше небуло у Вашому пакеті