Реклама на трамваї для “BALTA”

Весна — час нових ідей, планів, впроваджень. Також це хороша пора для ремонту та оновлення інтер’єру. Щоб змінити та оновити щось у Вашому помешканні необхіно розуміти що ми хочемо. От тому для виробників та дистриб’юторів, дуже важлива маркетингова підтримка ( розміщення  реклами). В даному випадку наш замовник  замовили  так, як розміщення зовнішньої реклами на трамваї у Львові.

Розробку дизайн-макету ми розробили спільно із клієнтами. Дизайн вийшов яскравим та цікавим. Використання індивідуальних програм у створенні рекламних проектів – це основний підхід наших фахівців до розміщення рекламних продуктів.

Реклама на громадському транспорті — це вигідне капіталовкладення. Адже Вашу мобільну,рухому рекламу буде бачити найбільша аудиторія людей, аніж ту рекламу, яка буде  стаціонарною розміщена на щиті. Рекламне зображення на бортах трамвая буде курсувати протягом дня вулицями міста, інформуючи людей про відкриття нового магазину чи створення нового продукту, або ж надання різноманітних послуг.

Різноманітні продуктивні рішення по створенні, виготовленні та розміщенні рекламних послуг Вам запропонує Компанія АртПром.