Реклама на тролейбусах в Івано-Франківську

Реклама на івано-франківському тролейбусі – це успішне просування Вашого бренду

Як ефективно розвивати бізнес в Івано-Франківську? Фахівці рекламного агентства «АртПром» знають відповідь. Усіх, хто зацікавлений у швидкому збільшенні продаж, ласкаво просимо до нас! Підкажемо оптимальне рішення для Вашої компанії. Пропонуємо:

якісні матеріали німецького виробництва + оптимальні ціни + гарантійне обслуговування = ефективну рекламу на транспорті.

Про рекламу на тролейбусах в Івано-Франківську

Сьогодні популярною є реклама на тролейбусах. Івано-Франківськ, його жителі та гості міста швидко дізнаються про Вашу продукцію завдяки якісному зображенню на бортах громадського транспорту. Використайте івано-франківський тролейбус як рекламний носій! Це найкращий спосіб повідомити місцевих про Ваші товари, послуги, створити позитивний імідж компанії.

На цьому транспорті розміщають рекламу побутової, комп’ютерної техніки, медикаментів, продуктів харчування, косметику, товари для дому і ремонту, а також послуги у торгівельній, банківській, житлово-комунальній, туристичній сферах тощо. Замовляти рекламу на тролейбусах вигідно і фірмам, що тільки виходять на ринок, і впізнаваним брендам. Так Ви забезпечите високу частоту контактів із потенційними споживачами. Адже тролейбус в динаміці зранку до вечора. Він повільно рухається вулицями міста. Разом із транспортом активно працює Ваша реклама. Щодня, щогодини, щохвилини!

Рекламні можливості івано-франківських тролейбусів дуже широкі. Сьогодні в місті діє 6 тролейбусних маршрутів. Загальна довжина цих маршрутів – 88 км. Тролейбусна гілка охоплює центральну частину міста та важливі віддалені точки Івано-Франківська. Саме зі спальних районів до центру щодня їздять сотні місцевих: робота, навчання, інші справи. Тому виготовлення зовнішньої реклами з подальшим розповсюдженням на бортах тролейбусів – це вигідне рішення для тих, хто прагне швидко активізувати цільову аудиторію, збільшити прибутки своєї компанії за короткий час.

Переваги реклами на тролейбусах в Івано-Франківську

Реклама на івано-франківському тролейбусі гарантує максимальний ефект та сприйняття. Вона має плюси, не доступні для інших видів рекламування.

  1. Динамічність. Реклама Вашої продукції, послуг, іміджу постійно рухається. Це важлива перевага, якої не мають статичні бігборди, сітілайти, оголошення в газетах, на радіо, телебаченні, інтернеті.
  2. Великі розміри. Івано-франківський тролейбус – габаритний. Можна обклеїти його з чотирьох сторін класним величезним зображенням. Таку рекламу будуть бачити всі учасники дорожнього руху. Регулярно!
  3. Частота контакту з цільовою аудиторією. Маршрути тролейбусів здебільшого коротші (до 10 км), ніж, наприклад, маршрутних таксі (12-16 км). Тролейбуси їздять часто, кожні 5-10 хв. Отже, Ваша реклама постійно в полі зору.
  4. Масовість. Рекламу на рухливому тролейбусі побачить набагато більше людей, ніж на статичних носіях, які ще треба шукати або купувати.
  5. Доступність. Транспортна реклама досяжна для кожного потенційного споживача. Вона безкоштовна: не треба йти в кіоск за газетою, довго сидіти в мережі, щоб переглянути вакансії, оголошення. Крім того, оголошення в інтернеті бувають не актуальними в часі.
  6. Оптимальна ціна. Вартість значно менша, ніж вартість реклами на бігбордах.
  7. Легкість сприйняття. Велике чітке зображення – легке сприйняття.
  8. Оригінальність. Реклама на івано-франківському тролейбусі креативна та позитивна! На відміну від реклами на радіо, телебаченні, не викликає роздратування у потенційних покупців.

Цільова аудиторія

Тролейбусна гілка Івано-Франківська охоплює райони, де завжди є велике скупчення місцевих та приїжджих. Навчальні заклади, лікарні, торгові центри, ринки, банківські установи, магазини комп’ютерної, побутової техніки, новобудови. Тролейбуси їздять кожні 5-10 хв найбільш людними вулицями. Це дає гарантію того, що Ваше повідомлення точно дійде до покупця. І навіть не один раз. Ось чому дуже зручна реклама на транспорті: ціна її оптимальна, а охоплення цільової аудиторії глобальне!

Транспортна реклама

Транспортна реклама

Додаємо повільний рух тролейбуса – і отримаємо ефективну транспортну рекламу. Вона доступна потенційним покупцям упродовж цілого дня, з 6:40 до 22:40. Її добре видно і легко запам’ятати.

Не потрібно витрачати зусилля на те, щоб знайти свою цільову аудиторію. Реклама на тролейбусах сама подбає про це!

Рухомий склад. Цікаве з історії івано-франківських тролейбусів

В місті діє 54 пасажирських та 1 службовий тролейбус. Моделі, на яких може бути Ваша реклама, – чеська Škoda, українські ЮМЗ, ЛАЗ, австрійський Gräf & Stift. Саме такий рухомий склад сьогодні працює на вулицях Івано-Франківська.

Перші тролейбуси в місті з’явилися 31 грудня 1983 році. Тоді символічно до Нового року запустили 10 машин марки ЗіУ-682, які спочатку возили пасажирів безкоштовно. Незвична новинка. Майже як атракціон.

Протягом всього періоду рухомий склад змінювався. Змінювалися і перспективи самого транспорту. Сьогодні вони (перспективи) цікаві як пасажирам, так і всім охочим успішно розвивати свій бізнес. Адже сучасний тролейбус дуже ефективний як:

  • транспортний засіб – дешевий, екологічно чистий;
  • динамічний рекламний носій – великий, оригінальний, доступний цільовій аудиторії протягом усього дня.

Маршрути тролейбусів

На сьогодні в місті діє 6 тролейбусних маршрутів, по яких може курсувати Ваша реклама. Потрібно вибрати найкращий тролейбусний напрям в Івано-Франківську, щоб зацікавити жителів і гостей міста Вашою рекламою? Наш персональний менеджер допоможе підібрати оптимальне рішення для реалізації дієвої рекламної кампанії.

Пропонуємо розміщення реклами на тролейбусах, тому що наші постійні клієнти неодноразово переконалися у високих показниках ефективності такої реклами. Це 100% видимості для цільової аудиторії. Жоден інший рекламний носій не дасть настільки високої частоти перегляду реклами!

Зовнішня реклама Івано-Франківськ

Зовнішня реклама Івано-Франківськ

Список діючих тролейбусних маршрутів Івано-Франківська виручить тих, кому треба реалізувати успішний рекламний проект.

№2. Зупинка «Вокзал» – Привокзальна площа, вул. Вовчинецька, вул. Василіянок, вул. Гаркуші, вул. Богдана Лепкого, вул. Незалежності, вул. Тисменицька, вул. Юності – зупинка «Пресмаш».

№3. Зупинка «Вокзал» – Привокзальна площа, вул. Вовчинецька, вул. Василіянок, вул. Гаркуші, вул. Богдана Лепкого, вул. Незалежності, вул. Івасюка, вул. Стуса, вул. Вовчинецька – зупинка АТ «Родон».

№4. Зупинка «Ринок» – вул. Дністровська, вул. Василіянок, вул. Галицька, с. Нижній Угринів, с. Ямниця – зупинка «Фірма “Барва”».

№6. Зупинка «Комерційний технікум» – вул. Степана Бандери, вул. Незалежності, вул. Богдана Лепкого, Привокзальна площа, вул. Вовчинецька, вул. Василіянок, вул. Галицька, вул. Горбачевського – зупинка «АС-2».

№7. Зупинка «м-н “Каскад”» – вул. Симоненка, вул. Миколайчука, вул. Стуса, вул. Івасюка, вул. Незалежності, вул. Андрія Мельника, вул. Сахарова – зупинка «СК “Олімп”» – Зупинка АТП-2222 – зупинка «Площа Європейська».

№10. Зупинка АТ «Родон» – вул. Вовчинецька, вул. Симоненка, вул. Миколайчука, вул. Стуса, вул. Івасюка, вул. Незалежності, вул. Тисменицька, АС-4, вул. Юності – зупинка «Пресмаш».

Зовнішня реклама, ціна якої є доступною у нас, забезпечує велику частоту контактів із потенційними клієнтами. Її оригінальність гарантує високий рівень запам’ятовування.

Ціни на транспортну рекламу в Івано-Франківську

Якщо необхідно зробити якісну транспортну рекламу, радимо звертатися до нашого агентства. Ми є компанією з багаторічним досвідом у сфері зовнішньої реклами. Працюємо тільки з перевіреними матеріалами європейського зразка.

  • Орієнтовна вартість робіт по виготовленню реклами на тролейбусах в Івано-Франківську – від 20 тис. грн.
  • Вартість експонування в місяць – 2 900 грн.

Ціна на виготовлення реклами може змінюватися залежно від:

  • площі заклейки;
  • різновиду плівок;
  • якості фарби.

У процесі виготовлення зображення використовуємо плівки Oracal, Orajet від німецького бренду Orafol. Ми не працюємо з китайськими матеріалами та не клеїмо плівки, принесені з інших друкарень. Нам важливо, щоб клієнт був задоволений результатом. Тому робимо надійні рекламні проекти на основі якісних матеріалів.

Як замовити рекламу на тролейбусах в Івано-Франківську

Робимо рекламу на тролейбусах, інших видах транспорту оперативно та якісно:

  • 2-3 робочих дні – розробка та погодження макету із замовником;
  • 14 робочих днів – виготовлення, фарбування, поклейка готового рекламного зображення.

Треба реалізувати дієву рекламну кампанію? Звертайтеся до агенції «АртПром»!

  • 13 років досвіду в рекламному бізнесі;
  • перевірені методи рекламування;
  • найкращі німецькі плівки для поклейки зображення;
  • гарантійне обслуговування;
  • досвідчений персонал.

Наші принципи:

  • своєчасність;
  • індивідуальний підхід до кожного клієнта;
  • кваліфікованість – Закон України «Про рекламу» завжди в основі під час прийняття всіх рішень.

Наші контакти:

  • м. Львів, вул. Б. Хмельницького
  • тел. (067) 684-95-05
  • тел. (073) 167-36-35
  • тел. (032) 243-78-00
  • тел. (032) 242-00-78
  • ел. пошта: [email protected]

Розвивайте бізнес правильно – замовляйте транспортну рекламу в нас!