Реклама на транспорті

Плюси реклами на транспорті

Прагнете ефективно реалізувати рекламну кампанію? Телефонуйте до нас! Наші експерти запропонують якісне зображеня на бортах громадського транспорту. Сучасна реклама на транспорті, ціна якої є оптимальною у нашому агенстві, швидко зацікавить людей. Це легкий крок до збільшення Ваших прибутків!

Реклама на автобусах

Реклама на автобусах

У нашій компанії вигідно замовляти рекламу під усі види громадського та корпоративного транспорту, оскільки ми:

  • працюємо на рекламному ринку України більше 12 років;
  • успішний досвід допомагає створювати ексклюзивні рекламні проекти. Їхня ціль — збільшення Ваших продаж;
  • використовуємо плівки, інші матеріали перевіреної якості;
  • завжди орієнтуємося на своєчасність, ефективність, добросовісність;
  • пропонуємо якісну рекламу за доступною ціною;
  • наш персонал — досвідчені дизайнери, менеджери, інші фахівці, які допоможуть підібрати оптимальне рішення саме для Вашої фірми, іміджу;
  • виконуємо широкий спектр робіт по виробництву та поширенню реклами на та в транспорті. До слова, салонна реклама, замовити яку пропонуємо у нашій агенції, також є вигідною для просування Ваших товарів, послуг.
Реклама на трамваях

Реклама на трамваях

Плюси сучасної транспортної реклами від наших майстрів

  1. Регулярний контакт зі споживачами. Кожного дня на роботу поспішають тисячі перехожих. Поки вони стоять на зупинках, проходять вулицями, є нагода неодноразово переглянути актуальну інформацію (вакансії, знижки, акції, розпродажі, кредити, депозити).
  2. Креативність. Рушійна сила для привернення й зацікавлення усіх, хто хоча б раз переглянув Вашу ексклюзивну рекламу на автобусі, трамваї, маршрутці. Наші фахівці знають, як зробити рекламне зображення цікавим, запам’ятовуючим.
  3. Легкий доступ до цільової аудиторії. Щоб покупці дізналися про Вашу якісну продукцію, послуги, не потрібно купувати газети, слухати радіо, оглядатися на бігборд. Естетичне рекламне зображення чудово видно з бортів громадського транспорту! Воно — постійно на очах в усіх.
  4. Транспорт рухається освітленими вулицями міста. Це дає можливість добре бачити актуальну інфо протягом дня, їдучи з роботи, гуляючи містом.
  5. Гарантія якості. Пропонуємо гарантійний термін обслуговування транспортної реклами протягом всього часу експонування. Тому Ви можете бути впевненими у якості, надійності та ефективності такої реклами!