Хмельницький тролейбус – територія Вашої реклами

Цікавитеся рекламою у Хмельницькому? Замовляйте у нас рекламні зображення на транспорті. Це оптимальний спосіб розповісти про товари, послуги, імідж. Громадський, корпоративний транспорт – прибуткова площа для реклами Вашої компанії. Адже він габаритний, динамічний, охоплює багатолюдні вулиці міста. Замість того, щоб переплачувати і чекати на результат, скористайтеся рекламою на колесах від наших фахівців. Це ефективно, оперативно, оригінально! Зараз Ви теж у цьому переконаєтеся…

Про рекламу на тролейбусах у Хмельницькому

Сучасний хмельницький тролейбус зручний як:

  • транспорт – екологічно чистий + низька ціна за проїзд;
  • рекламний носій – габаритний, унікальний, рухливий + підтримує контакт зі споживачами протягом всього дня.

Реклама на хмельницькому тролейбусі – це найкращий варіант для:

  • просування нової продукції, послуг;
  • пошуку працівників;
  • нагадування про імідж фірми;
  • привернення уваги акціями, знижками, бонусами;
  • повідомлення мешканців і гостей міста про концерти, фестивалі, бізнес-заходи, інші масові дійства.

Рекламні перспективи тролейбусів великі. На сьогодні у Хмельницькому діє 25 маршрутів + 3 нічні. Довжина маршрутів – від 5 до 20 км. Тролейбусна система охоплює центральний Хмельницький + спальні райони міста. Велика тролейбусна мережа – це широке охоплення цільової аудиторії. Тому проводити рекламну кампанію з використанням тролейбусів дуже вигідно!

Плюси реклами на хмельницький тролейбусах

  1. Вона динамічна і практична. Ваша реклама рухається разом із тролейбусом зручними маршрутами міста. Кращого способу розповісти про свою компанію не знайдеш!
  2. Тролейбус – габаритний транспорт. А ще він – великий і ефектний рекламний носій на колесах. Якщо поклеїти зображення з усіх сторін, це забезпечить десятки тисяч переглядів Вашої реклами за день. Мінімальні затрати – максимальний ефект!
  3. Прямий зв’язок із Вашими покупцями. Довжина тролейбусних маршрутів у Хмельницькому – від 5 до 20 км. Транспорт їздить регулярно, кожні 10-20 хв, охоплює всі важливі точки міста. Тому Вашу рекламу регулярно будуть бачити і пам’ятати.
  4. Масовий вплив. Реклама на транспорті, ціна якої є доступною у нас, працює в рази ефективніше, ніж на статичних засобах. Це логічно: транспорт постійно в русі, а з ним – і Ваша реклама.
  5. Доступна вартість транспортної реклами. Вона коштує менше, ніж зображення на бігборді, сітілайті, який, крім того, не пересувається містом у пошуках цільової аудиторії.
  6. Це особливий вид реклами. Наші кваліфіковані дизайнери зроблять якісне й оригінальне зображення. Будьте креативними – здивуйте потенційних клієнтів естетичною рекламою на тролейбусі!

Реклама на хмельницьких тролейбусах дає оптимальний результат і позитивне сприйняття. Вона на кілька кроків попереду інших видів зовнішньої реклами.

Цільова аудиторія

Замовляти рекламу на хмельницьких тролейбусах вигідно у багатьох випадках. Наприклад, коли Ваша цільова аудиторія – молодь, пенсіонери, офісні працівники, домогосподарки, бізнесмени, люди із середнім рівнем доходів тощо. Це можуть бути різні категорії населення, які щодня їздять на роботу, навчання, інших справах.

Реклама на тролейбусах Хмельницький ефективно працює не тільки тоді, коли треба залучити пасажирів громадського транспорту, але й водіїв власних авто, пішоходів, туристів. Велике зображення на бортах транспорту добре видно всім! Тож рекомендуємо використати хмельницький тролейбус як площу під рекламу. Так Ви зможете швидко залучити своїх клієнтів, збільшити продажі за короткий час.

Ще кілька переконливих фактів. У Хмельницькому тролейбусами користується понад 90% населення. Статистика приємно Вас здивує: протягом 2017-го цей транспорт перевіз майже 41 млн пасажирів! Додаємо інших учасників дорожнього руху (пішоходи, водії) – і отримаємо колосальну кількість потенційних споживачів. Тому для просування своєї продукції, іміджу дуже вигідна реклама на транспорті: переваги її очевидні, а результат не примусить довго чекати.  

Крім того, тролейбуси їздять повільно. Це зіграє на руку для успішної рекламної кампанії: поки транспорт неспішно курсує центральними, спальними районами міста, майбутні клієнти точно переглянуть рекламне повідомлення і не один раз.

Не треба витрачати час, кошти і залучати рекламу в газетах (здебільшого цільова аудиторія – пенсіонери), в інтернеті (студенти), на радіо (бізнесмени, водії), телебаченні (домогосподарки). Усіх потенційних споживачів можна легко зібрати на вулицях міста + зацікавити їх динамічною рекламою на тролейбусі! Це «фішка» транспортної реклами, якої не мають інші засоби.

Моделі транспорту. Дещо з історії хмельницьких тролейбусів

Станом на 1 червня 2018-го у Хмельницькому функціонує 115 пасажирських і 5 службових тролейбусів. Чимало для того, щоб реалізувати успішний рекламний проект! Крім того, сьогодні по місту їздять машини таких моделей: ЗіУ-682, ЮМЗ Т2, Богдан Т601.11, Дніпро Е187, Богдан Т70117, Електрон Т19101. Саме вони можуть стати вигідною площею для Вашої реклами.

Точно не відомо, яким було перше рекламне зображення на хмельницькому електротранспорті, але перший тролейбус з’явився в кінці 1970-го. Сучасна тролейбусна мережа в рази досконаліша, а можливості самого тролейбуса значно більші. Адже транспорт зручний як засіб пересування і як дієвий рекламний носій. Навіщо «приховувати» свою рекламу в газетах, журналах, інтернеті, якщо її можна показати мешканцям і гостям міста на бортах габаритних тролейбусів?

Тролейбусні маршрути

Сучасна тролейбусна гілка Хмельницького враховує 25 денних і 3 нічних маршрути, які охоплюють центр + всі віддалені точки міста. Тому якщо треба реалізувати ефективну рекламну кампанію у м. Хмельницький, пропонуємо звертатися до нашого агентства. Досвідчені менеджери підкажуть вигідне рішення для удосконалення Вашої бізнес-справи.

Наші постійні клієнти не раз переконувалися в дієвості розміщеної реклами на тролейбусах. Така реклама Хмельницький гарантує хорошу видимість для потенційних споживачів. Кращого рекламного носія просто не існує!

Реклама на хмельницьких тролейбусах. Ціна питання

  1. Роботи по виготовленню реклами на тролейбусі в Хмельницькому коштують від 20 тис. грн.
  2. Ціна експонування за 1 місяць – 2 500 грн.

Вартість створення рекламного проекту може змінюватися залежно від таких факторів:

  • площа заклейки;
  • вид плівки;
  • якість фарби.

Для створення унікального зображення під усі види транспорту застосовуємо плівки перевірної якості оракал, ораджет від популярної німецької компанії Орафол. У нас не працюють з китайськими плівками чи іншими матеріалами сумнівної якості. Адже наша ціль – якісний рекламний проект і задоволений клієнт.

Як замовити рекламу на тролейбусах у Хмельницькому

Пропонуємо повний цикл виробництва реклами на тролейбусах, автобусах, маршрутках, корпоративних авто у Хмельницькому, а також Львові, Рівному, Луцьку, Івано-Франківську, Чернівцях, Ужгороді.

Щоб замовити якісну транспортну рекламу, достатньо подзвонити нам:

  • тел. (067) 684-95-05
  • тел. (073) 167-36-35
  • тел. (032) 243-78-00
  • тел. (032) 242-00-78
  1. Розробка і погодження макету триває від 2 до 3 робочих днів. Наш дизайнер розробить унікальний макет. Безкоштовно!
  2. Створення реклами, фарбування машини, поклейка готового зображення – 14 робочих днів.
  3. Після поклейки зображення надаємо фотозвіт клієнту. Добросовісність та відповідальність за якісний продукт – перш за все!

Ми знаходимося за адресою:

  • м. Львів, вул. Б. Хмельницького, 223 В (біля АС-2)
  • ел. пошта: [email protected]

Будьте на 10 кроків попереду Ваших конкурентів – замовляйте у нас рекламу на хмельницьких тролейбусах!

Перелік актуальних маршрутів хмельницьких тролейбусів стане в нагоді тим, хто хоче втілити дієву рекламну кампанію.

ПочатокКінецьНапрямок рухуДовжина, кмІнтервал, хвКількість зупинок
1Кінотеатр «Сілістра»Поліклініка № 1Пр. Миру, Старокостянтинівське шосе, вул. Проскурівська, вул. Свободи, вул. Подільська, вул. Кам’янецька, вул. Степана Бандери.8,941716
Вулиця СтароміськаМАУПВул. Староміська, вул. Кам’янецька, вул. Степана Бандери, проспект Миру, Старокостянтинівське шосе, вул. Зарічанська, вул. Степана Бандери, вул. Кам’янецька, вул. Подільська, вул. Соборна, вул. Староміська.8,7610-1817
Завод «Катіон»Автостанція №2«Катіон», Радіозавод, Поліклініка №4, вул. Інститутська, Ун-т, Буд. Побуту, Пам’яті Героїв, Дитяча лікарня, Філармонія, Бібліотека, Школа №6, Вічний вогонь, Міська лікарня, Залізничний вокзал, Автостанц.№2.7,92716
3Вулиця Довженкам/н Озернавул. Довженка, Аптека, вул. Майборського, Школа №9, Ветлікарня, вул. Східна, вул. Якова Гальчевского, Військовий шпиталь, «Укрелектроапарат», Хмельницькзалізобетон, Заготзерно, Автостанція №2, Залізничний в-л, вул. Водопровідна, АЗС, Старкостянтинівське, Медтехніка, Кінотеатр «Сілістра», вул. Панаса Мирного, Ліцей, вул. Залізняка, вул. Панаса Мирного, Школа №28, м/н Озерна.1212-3025
5Вулиця Зарічанська«Думка»Вул. Зарічанська, Старокостянтинівське шосе, вул. Шевченка, вул. Подільська, вул. Кам’янецька, вул. Степана Бандери.6,91416
7Вулиця ДовженкаЗавод «Катіон»Вул. Довженка, Аптека, вул. Майборського, Школа №9, Ветлікарня, вул. Східна, вул. Якова, Гальчевского, Військовий шпиталь, «Укрелектроапарат», Хмельницькзалізобетон, Заготзерно, Автостанція №2, Залізничний в-л, вул. Водопровідна, Міська лікарня, готель «Поділля», Музей «Проскурівського підпілля», Пенсійний фонд, Поліклініка №1, Торговельний центр, Філармонія, Дитяча лікарня, Пам’яті Героїв, Бібліотека ХНУ, Хлібозавод, Автопарк, Радіозавод, «Катіон».135-2528
Вулиця ДовженкаЗавод «Катіон»Вул. Довженка, Аптека, вул. Майборського, Школа №9, Ветлікарня, вул. Східна, вул. Якова Гальчевского, Військовий шпиталь, «Укрелектроапарат», Хмельницькзалізобетон, Заготзерно, Автостанція №2, Залізничний вокзал, вул. Водопровідна, Міська лікарня, готель «Поділля», М. «Проскурівського підпілля», Пенсійний фонд, Поліклініка №1, Торговельний центр, Філармонія, Дитяча лікарня, Пам’яті Героїв, Будинок побуту, Університет, Поліклініка №4, Радіозавод, «Катіон».13,95-1928
ВО «Алмаз»ОзернаВО «Алмаз», «Термопластавтомат», «Насолода», вул. Олімпійська, Аптека, Паркова-1, вул. Будівельників, Педакадемія, ТЦ, Ринок, Героїв Чорнобиля, ТЦ «Оазіс», вул. Нижня Берегова, «Хмельницьклегпром», Поліклініка №2, ДТСОУ, вул. Панаса Мирного, Ліцей, вул. Залізняка, вул. Панаса Мирного, Школа №28, м/н Озерна.1017-4222
9Вулиця ДовженкаШвейна фабрикаВул. Довженка, Аптека, вул. Майборського, Школа №9, Ветлікарня, вул. Східна, вул. Якова, Гальчевского, Військ. шпиталь, «Укрелектроапарат», Хмельницькзалізобетон, Заготзерно, Автостанція №2, Залізничний в-л, вул. Водопровідна, Міська лікарня, готель «Поділля», ЦНТІ, ЦУМ, Школа №6, Бібліотека, Театр, ТЦ, Ринок, Героїв Чорнобиля, ТЦ «Оазіс», вул. Нижня Берегова, Швейна фабрика.11,3611-2527
10ОзернаТорговий центрОзерна, Школа №28, вул. Кармелюка, вул. Залізняка, Ліцей, Кінотеатр «Сілістра», Медтехніка, ш. Старкостянтинівське, АЗС, вул.Водопровідна, Міська лікарня, готель «Поділля», ЦНТІ, ЦУМ, Школа №6, Бібліотека, Театр, Торговельний центр.8,4412-2318
11Завод «Катіон»Озерна«Катіон», Радіозавод, Автопарк, Хлібозавод, Бібліотека ХНУ, Пам’яті Героїв, Дитяча лікарня, Філармонія, ТЦ, Ринок, Героїв Чорнобиля, ТЦ «Оазіс», вул. Нижня Берегова, «Хмельницьклегпром», Поліклініка №2, ДТСОУ, вул. Панаса Мирного, Ліцей, вул. Залізняка, вул. Панаса Мирного, Школа №28, м/н Озерна.10,557-2822
11АОзернаЗавод «Катіон»Озерна, Школа №28, вул. Кармелюка, вул. Залізняка, Ліцей, пр. Миру, ДТСОУ, Поліклініка №2, «Хмельницьклегпром», вул. Нижня Берегова, Героїв Чорнобиля, ТЦ, Філармонія, Дитяча лікарня, Пам’яті Героїв, Будинок побуту, У-т, Поліклініка №4, Радіозавод, «Катіон».10,486-1620
12ОзернаЗавод «Катіон»Озерна, Школа №28, вул. Кармелюка, вул. Залізняка, Ліцей, пр. Миру, ДТСОУ, Поліклініка №2, «Хмельницьклегпром», вул. Нижня Берегова, Героїв Чорнобиля, ТЦ, Філармонія, Речовий ринок, Районна лікарня, «Катіон».9,614-2917
13ВО «Алмаз»Вулиця ДовженкаВул. Курчатова, вул. Проскурівського Підпілля, вул. Кам’янецька, вул. Подільська, вул. Свободи, вул. Шевченка, вул. Трудова, вул. Чорновола, вул. Майборського, вул. Гарнізонна, вул. Довженка.132228
14Завод «Катіон»Автовокзал №2«Катіон», Інститут економіки та підприємництва, Районна лікарня, Речовий ринок, Філармонія, ТЦ, Поліклініка №1, Пенсійний фонд, Музей «Проскурівського підпілля», готель «Поділля», Міська лікарня, вул. Водопровідна, Залізничний вокзал, Автостанція №2.7,3712-2814
15Вулиця БолбочанаВулиця СтароміськаВул. Болбочана, Ринок, ДАІ, вул. Короленка, вул. Гоголя, вул. Купрiна, Пам’яті Героїв, Дитяча лікарня, Філармонія, ТЦ, Ринок, вул. Староміська.4,912-2012
15АВулиця БолбочанаАвтостанція №2Вул. Болбочана, Ринок, ДАІ, вул. Короленка, вул. Гоголя, вул. Купрiна, Пам’яті Героїв, Дитяча лікарня, Філармонія, ТЦ, Поліклініка №1, Залізничний вокзал, Автостанція №2.7,513-1018
16ВО «Алмаз»Завод «Катіон»ВО «Алмаз», «Термопластавтомат», Магазин «Насолода», вул. Олімпійська, Аптека, Паркова-1, вул. Будівельників, Педакадемія, Філармонія, Речовий ринок, Районна лікарня, Інститут економіки та підприємництва, завод «Катіон».7,83313
17Завод «Катіон»Автовокзал №1«Катіон», Радіозавод, Поліклініка №4, вул. Інститутська, У-т, Будинок побуту, Пам’яті Героїв, Дитяча лікарня, Філармонія, ТЦ, Ринок, Героїв Чорнобиля, ТЦ «Оазіс», вул. Нижня Берегова, Швейна фабрика, вул. Перемоги, «Думка», Автосалон, Меморіал Слави, Автовокзал №1.10,48-2020
18Автостанція №1ВО «Алмаз»Автовокзал №1, Старкостянтинівське, Медтехніка, Кінотеатр «Сілістра», пр. Миру, ДТСОУ, Поліклініка №2, ПрАТ «Хмельницьклегпром», вул. Нижня Берегова, Героїв Чорнобиля, Ощадбанк, ТЦ, Педакадемія, вул. Будівельників, Паркова-1, Аптека, вул. Олімпійська, завод «Нева», завод «Термопластавтомат», ВО «Алмаз».9,467-4020
56Автостанція №1ВО «Алмаз»Автовокзал №1, АЗС, Автосалон, Електромеханічний технікум, «Думка», вул. Перемоги, Швейна фабрика, вул. Нижня Берегова, Героїв Чорнобиля, ТЦ, Педакадемія, вул. Будівельників, Паркова-1, Аптека, вул. Олімпійська, завод «Нева», завод «Термопластавтомат», ВО «Алмаз».8,9730-5018
57ВО «Алмаз»Вулиця БолбочанаВО «Алмаз», завод «Термопластавтомат», магазин «Насолода», вул. Олімпійська, Аптека, Паркова-1, вул. Будівельників, Педакадемія, Філармонія, Дитяча лікарня, Пам’яті Героїв, вул. Купрiна, вул. Гоголя, вул. Короленка, Пожежне депо, Ринок, вул. Петра Болбочана.8,330-5017
61Вулиця ДовженкаЗавод «Катіон»Вул. Довженка, Аптека, вул. Майборського, Школа №9, Ветлікарня, вул. Східна, вул. Якова Гальчевского, Військовий шпиталь, «Укрелектроапарат», Хмельницькзалізобетон, Заготзерно, Автостанція №2,Залізничний вокзал, вул. Водопровідна, Міська лікарня, готель «Поділля», Музей «Проскурівського підпілля», Пенсійний фонд, Поліклініка №1, ТЦ, Філармонія, Дитяча лікарня, Пам’яті Героїв, Бібліотека ХНУ, Хлібозавод, Автопарк, Радіозавод, «Катіон».13,756028
62ВО «Алмаз»Автовокзал №2ВО «Алмаз», «Термопластавтомат», Магазин «Насолода», вул. Олімпійська, Аптека, Паркова-1, вул. Будівельників, Педакадемія, ТЦ, Поліклініка №1, Пенсійний фонд, «Проскурівського підпілля», готель «Поділля», Міська лікарня, вул. Водопровідна, Залізничний вокзал, Автостанція №2.7,395517
63Автостанція №2ОзернаАвтостанція №2, Залізничний вокзал, вул. Водопровідна, Міська лікарня, готель «Поділля», Музей «Проскурівського підпілля», ЦНТІ, ЦУМ, Школа №6, Бібліотека, Театр, ТЦ, Героїв Чорнобиля, ТЦ «Оазіс», вул. Нижня Берегова, вул. Підгігна, ПрАТ «Хмельницьклегпром», Поліклініка №2, ДТСОУ, вул. Панаса Мирного, Ліцей, вул. Залізняка, вул. Панаса Мирного, Школа №28, м/н Озерна.9,455425