Львівська реклама на трамваї

Ефективно рекламуємо з трамваєм №2

Вихідні на природі — що може бути краще? Немає можливості виїхати за місто? Вихід є: сісти у трамвай №2 і поїхати на Погулянку! Чудовий район з лісопарковою зоною. Поряд — Ботанічний сад Львівського університету, Центр творчості дітей та юнацтва Галичини, стадіон “Гарт”. Чимало для того, щоб швидко спрацювала зовнішня реклама на трамваях, наприклад, про новобудови на Погулянці. Тож запрошуємо Вас до співпраці (зробимо найкращу рекламу на транспорті для розвитку Вашого бізнесу!), а пасажирів — на екскурсію трамвайним маршрутом №2.

Після відпочинку сідаємо на кінцевій Погулянки. Через вулицю Левицького прямуємо до Личаківського цвинтаря. Трамвай №2 виручає всіх туристів. Він їде біля відомих пам’яток історії. А де багато туристів, там вигідна реклама Вашого бренду! Оскільки трамвай курсує кожні 5-10 хв, це гарантує високу частоту перегляду Вашої реклами.

Далі нас чекають зупинки — вулиця Мечникова, Медичний університет. Відтак зручним є розміщення реклами для студентів: інфо про виш, вакансії, знижки, акції, оренду квартир. Наші фахівці запропонують найкраще рішення для збільшення Ваших продаж!

Схема руху трамваю №2

Схема руху трамваю №2

Минаємо вулицю Чехова, площу Митну, вулицю Руську. Перед очима — історичний Львів як на долоні: старовинна архітектура, затишні кав’ярні, ресторани, сувенірні, ювелірні магазини, книгарні. У будні і свята тут почуєш яку завгодно мову! Тому вигідною є реклама Вашої компанії на бортах трамваю №2. Телефонуйте нам — втілимо найкращий рекламний проект для просування Вашої унікальної продукції!

Наступні зупинки — вулиця Петра Дорошенка, Головна Пошта. Далі — Львівська політехніка, де завжди багато молоді. Пропонуємо якісну транспортну рекламу про навчання за кордоном, пошук персоналу, подорожі, недорогі заклади харчування, житло та інші товари, послуги, актуальні для тих, хто вчиться.

Зупиняємося на вулиці Київській, згодом — на зупинці Міська лікарня №5. Саме час рекламувати медикаменти, аптеки, знижки на ліки, новинки медтехніки, проекти здорового способу життя. Ми дбаємо про те, щоб Ваша продукція знайшла своїх споживачів у потрібному місці!

Для підтримки фізичної форми сходимо на зупинці Палац спорту “Україна”, а заодно плануємо класну транспортну рекламу спортивного клубу, одягу чи обладнання. Збільшимо Ваші прибутки + допоможемо львів’янам і гостям міста займатися спортом комфортно!

Минаємо зупинки Максима Залізняка, Гординських. Кінцева — вулиця Коновальця.

Трамвайний маршрут №2 — оптимальний варіант прогулятися Львовом, вирішити справи, а ще — зацікавити людей Вашою унікальною рекламою!