Дієва реклама в Луцьку  

Збираєтеся організувати ефективну рекламну кампанію в обласному центрі Волині, але ще сумніваєтеся, який саме спосіб просування товарів, послуг обрати? Реклама на транспорте Луцк від компанії «АртПром» – оптимальне рішення для досягнення цієї мети.

Наша рекламна агенція пропонує виготовлення і розміщення реклами на всіх видах громадського транспорту в Луцьку, а також інших обласних центрах західноукраїнського регіону на вигідних умовах.

Переваги співпраці з рекламним агентством «АртПром»

1. Багаторічний досвід у рекламному бізнесі. Займаємося створенням та поширенням унікальних рекламних зображень на бортах тролейбусів, трамваїв, автобусів, маршрутних таксі, а також на всіх різновидах корпоративного транспорту з 2005 року.

2. Наявність власного виробництва.

3. Пропонуємо своїм клієнтам повний цикл виготовлення та розповсюдження реклами на зовнішніх боках громадського транспорту. Від розробки макету до надання фотозвіту про виконані роботи. Заощаджуйте свої кошти і дорогоцінний час разом із нами!

4. Співпрацюємо з клієнтами напряму, без посередників.

5. Надаємо гарантію якості та виконаних робіт у вигляді фотозвіту.

6. Несемо гарантійні зобов’язання щодо якості Вашої реклами на транспорті протягом домовленого терміну експонування.

7. Використовуємо перевірені німецькі матеріали для виготовлення рекламного зображення.

Реклама на маршрутках

Реклама на маршрутках

Плюси транспортної реклами у Вашому регіоні

  • Динамічність громадського транспорту. Жоден інший рекламний носій не буде настільки ефективним. Саме динаміка тролейбусів, автобусів, маршрутних таксі гарантує безмежні можливості для проведення ефективної рекламної кампанії у Луцьку та інших містах Західної України.
  • Обширне покриття міста рекламою Вашого бізнесу. Луцьк реклама на тролейбусах, маршрутках, автобусах завдяки постійній динаміці здатна охопити Вашу цільову аудиторію по максимуму.
  • Постійне нагадування про Ваш бізнес. Щодня громадський транспорт може робити по 10-17 рейсів, залежно від виду транспорту і специфіки маршруту. Таким чином, зовнішня реклама на транспорті чи не найкраще розповість про Вашу компанію, активізує найбільшу кількість потенційних клієнтів.
  • Можливість якнайшвидше розпочати рекламну кампанію. Протягом 10-12 днів робимо та поширюємо рекламне зображення на зовнішніх боках обраного Вами громадського транспорту у м. Луцьк. Своєчасність, якість, надійність – понад усе.

Звертайтеся у рекламну агенцію «АртПром»! Персональний менеджер безкоштовно проконсультує та запропонує оптимальне рішення для втілення успішної рекламної кампанії.