Іторія реклами

Виготовлення вивісок у Львові

Вивіска – це конструкція, яка надає інформацію про назву та вид діяльності магазину, офісу, ресторану, будь-якого іншого підприємства чи установи. Виготовлення вивісок потрібно доручати спеціалістам, адже вивіска найперше привертає увагу клієнтів чи покупців і її вигляд формує загальне враження про Ваш заклад.

Виготовлення вивісок – це поєднання творчого і технологічного процесів. Розроблення дизайну визначає основні особливості вивіски для Вашого бізнесу, дозволяє створити оригінальну ідею для виготовлення вивіски, а сучасні технології та матеріали втілюють все це в реальність.

Львів з його архітектурою ставить вимоги перед підприємцями щодо виготовлення і розміщення вивісок. Ваша вивіска повинна вписуватися в архітектурну композицію мікрорайону міста, де буде знаходитися Ваш магазин, ресторан, офіс тощо.

Для виготовлення вивісок використовуються найрізноманітніші матеріали: ПВХ, композитний матеріал, акрил, метал, дерево та інші.

Підсвічування вивіски

Способи виготовлення вивісок відрізняються за тим буде вивіска підсвічуватися, чи не буде. Підсвітка вивіски створюється за допомогою люмінесцентних ламп, світлодіодів, неону. Останнім часом саме світлодіоди зарекомендували себе як найкращий спосіб підсвічування вивісок та зовнішньої реклами.

Переваги світлодіодів:

  • Більший термін експлуатації, ніж в ламп та неону;
  • Менше енергоспоживання;
  • Висока пожежна та екологічна безпека;
  • Простота в обслуговуванні та заміні світлодіодів;
  • Яскравість на 20% більша ніж в неону.

Типи конструкцій для виготовлення вивісок

Виготовлення суцільної вивіски (таблички) достатньо просте: зображення, логотип чи назва друкується на спеціальній плівці і виклеюються на основу з пластику чи композитного матеріалу. Суцільну вивіску можна виготовити з прозорого чи кольорового акрилу з гравіруванням чи лазерною різкою, що створить стильну вивіску. Такі вивіски можуть мати зовнішню підсвітку або бути не світловими.

Типи конструкцій для виготовлення об’ємних вивісок поділяються на короби чи окремі об’ємні букви. Короб або лайтбокс – це світлова або не світлова вивіска, яка виготовляється з пластику, передня панель виготовляється з акрилу для пропускання внутрішнього підсвічування. Залежно від кріплення такі вивіски розміщуються на фасаді над входом, або на торцевих кронштейнах перпендикулярно до стіни.

Об’ємні букви – це тип конструкції для виготовлення вивісок, який дозволяє створювати оригінальну конструкцію будь-який розмірів. Така вивіска привертає увагу покупців, найкраще демонструє імідж компанії. Для виготовлення такої вивіски використовується пластик чи акрил, окремі букви обклеюються спеціальною світлорозсіючою плівкою потрібного кольору.

Об’ємні букви кріпляться до металевої рами. Монтаж вивісок проводиться на фасадах чи на дахах будівель. Використовуючи світлодіодну підсвітку, об’ємні букви будуть помітні цілодобово з великої відстані.

Якісне виготовлення вивісок із сучасних матеріалів забезпечить тривалий термін використання, надійний спосіб монтажу і безпеку в експлуатації. Особливу увагу слід приділити пожежній та екологічній безпеці при розміщенні вивіски. При надійному монтажі, який потрібно довірити професіоналам галузі, ніякі погодні умови не загрожують Вашій вивісці.

Львів дозволяє вибрати відповідну конструкцію виготовлення вивісок, залежно від місця розміщення приміщення для Вашого бізнесу. Крім того Львів пропонує широкий вибір надання послуг з виготовлення вивісок. В місті діють правила щодо розміщення вивісок і процедура погодження. Основною вимогою є те, щоб вивіска гармонійно вписувалася в архітектурну композицію будівель.

Відкриваючи новий заклад, магазин чи офіс, слід ретельно підійти до процесу виготовлення вивіски. Стильна якісна вивіска забезпечить успіх Вашому бізнесу. Зверніться до професіоналів, які підберуть оптимальний варіант виготовлення вивіски за ціною та матеріалами, роз’яснять моменти і технологічні особливості процесу та вимоги, які діють в нашому місті щодо вивісок чи зовнішньої реклами.