Широкоформатний друк банерів у Львові

Широкоформатний друк банерів у Львові

У перелік основних напрямків діяльності рекламно-виробничої компанії АртПром входить широкоформатний друк на банері. Банер – один з найбільш економічно-вигідних видів реклами, яка буде працювати на вас цілодобово. Ми не тільки візьмемо на себе роботу з виготовлення банера, але і допоможемо підібрати найбільш відповідний варіант рекламного носія для довготривалого або одноразового застосування. Якщо вам потрібен банер, який буде використовуватися протягом тривалого часу, при його виготовленні обов’язково повинні використовуватися високоякісні дорогі матеріали з підвищеними показниками зносостійкості.

Розробка дизайн-проекту для рекламного банера

Перед тим як здійснювати широкоформатний друк рекламних банерів, необхідно розробити дизайн-макет, який при бажанні клієнта може бути виконаний за індивідуально напрацьованими ескізами. На банері може бути відображена інформація про компанію, про вироблений товар або послугу, що надається, про проведення акції, гарячих пропозиціях, новинки сезону, іншими словами, все, що може бути цікаво чи корисно потенційним клієнтам. Нерідко банери використовуються для соціальної чи політичної реклами, для позначення місця знаходження магазину, торгової мережі і т. д.

Використані для виготовлення банерів файли повинні бути створені в певному форматі, який дозволить досягти бездоганної якості нанесеного на основу зображення.

Однак далеко не кожен має професійні ресурси і можливості розробити дизайн рекламного носія своїми силами, виконати підготовку якісного вихідного матеріалу для друку. У такій ситуації висококласні дизайнери нашої фірми візьмуть на себе роботу з розробки дизайн-макету, зважаючи на вимоги та побажання клієнта.

Виготовлення рекламних банерів ми проводимо з урахуванням специфіки широкоформатних вивісок. Для досягнення необхідного ефекту використовуємо кольори, образи, великий шрифт, які здатні привернути увагу потенційного клієнта.

Основні переваги застосування банерів:

  • широкі можливості для рекламної діяльності. За допомогою банерів можна сповістити споживача про відкриття компанії, проведення заходу, нові товари і т. д.;
  • універсальність – можливість використання банерів, як для оформлення фасаду будівлі, так і всередині приміщення;
  • доступна вартість. Рекламний носій, виготовлений з банерної тканини, входить до числа самих бюджетних варіантів зовнішньої реклами у Львові на сьогодні;
  • необмежені можливості при виборі колірних рішень і розмірів.

Переваги співпраці з рекламно-виробничою компанією АртПром:

  • індивідуальний підхід. За кожним клієнтом закріплюється персональний менеджер;
  • конкурентоспроможна вартість послуг, що надаються;
  • виконання замовлення в чітко обумовлені терміни;
  • використання в роботі сучасного обладнання для широкоформатного друку;
  • надання можливості виконати друк банерів терміново.

Ми приступаємо до виконання замовлення тільки після того, як всі нюанси майбутньої роботи будуть узгоджені з клієнтом, внесені необхідні корективи. При необхідності ми подамо на розгляд клієнта кілька дизайн-проектів майбутнього рекламного носія, з яких він зможе обрати оптимальний.

Як бачите, вигоди співпраці з рекламно-виробничою компанією Артпром очевидні. Ми професійно та відповідально ставимося до своєї роботи, а також цінуємо час наших клієнтів, при цьому наші ціни на широкоформатний друк банерів одні з найнижчих у Львові.

Сфера застосування рекламних банерів

Однією з причин популярності такої послуги, як широкоформатний друк банерів, є можливість широкого застосування даного різновиду рекламного носія.

Банери можуть використовуватися:

  • при оформленні конструкцій, призначених для розміщення реклами (наприклад стіна торгового центру);
  • для оформлення вітрин магазинів, торгових комплексів і т. д.;
  • при підготовці святкових заходів;
  • для інформування про проведення акцій, виставок, показів та їх оформлення;
  • в якості вивісок, використовуваних разово або протягом тривалого періоду.

Виходячи з призначення рекламного носія і тривалості його використання, ми пропонуємо найбільш оптимальний матеріал для основи, а також якість друку.

Матеріали, які використовуються при виготовленні банерів

Виготовлення рекламних банерів може виконуватися з використанням матеріалів двох типів, що відрізняються за технологією виробництва.

Перший різновид тканини для банерів є найпопулярнішим матеріалом і використовується вже протягом більше 70-ти років у галузі створення рекламних площ. У його основі лежить використання 2-х ламінованих шарів тканини з розташованої між ними сіткою. Такий метод створення банера є недорогим, при цьому сам виріб наділяється достатньо високими експлуатаційними характеристиками, що сприяє тривалому збереженню його зовнішнього вигляду в первинному стані.

Також ми здійснюємо друк банерів у Львові з використанням матеріалів, які виготовляються за допомогою лиття. Принцип виготовлення тканин для банерів такого типу полягає в заливці сітки рідким ПВХ з подальшою спеціальною обробкою, що дозволяє зробити матеріал більш гладким. Такий тип тканини для банерів є більш дорогим, проте завдяки високій міцності і стійкості до механічних пошкоджень не менш затребуваним. Термін використання вироблених за даною технологією матеріалів становить близько 5-7 років.

Широкоформатний друк банерів входить до числа найпопулярніших послуг щодо створення матеріалів для зовнішньої реклами, яку надають друкарні Львова. З її допомогою можна передати максимальну повноту кольору, додати зображенню реалістичності. У процесі роботи наша рекламно-виробнича компанія використовує тільки високоякісні барвники, що дає можливість максимально продовжити період експлуатації повнокольорових зображень, підвищити його стійкість до ультрафіолетового впливу, вологи.

Враховуючи потреби клієнта, ми підберемо найбільш вигідний, як з економічної, так і експлуатаційної точки зору варіант основи.

Основа для друку банерів

Терміновий друк банерів, а також виготовлення рекламних банерів в стандартному режимі може виконуватися з використанням наступних основ:

  • сітка для банерів (користується особливою популярністю при оформленні фасадів будівель і рекламних конструкцій);
  • матова плівка. Основними перевагами даної основи для банера є: можливість уникнути відблисків, які можуть виникнути при штучному освітленні, висока чіткість зображення, яке буде добре проглядатися незалежно від кута огляду;
  • вініл (застосовується у разі створення рекламного носія для перетяжок і щитів);
  • самоклеюча плівка (найбільш часто використовується при створенні зовнішньої реклами, яка розміщується на громадському транспорті);
  • оракалові самоклеючі плівки, добре зарекомендували себе при наклеюванні на рельєфні шорсткі поверхні;
  • прозора самоклеюча плівка, що є прекрасним варіантом для декорування вітрин і інтер’єрів;
  • транслюмінесцентна плівка, до використання якої вдаються при створенні зовнішньої реклами для лайтбоксів, світлових коробів і т. п.

Сучасне друкарське обладнання, що використовується нашою рекламно-виробничою компанією, здатне наносити зображення з досить високою роздільною здатністю, що дозволяє відображати на полотнах фото людей і тварин, найдрібніші деталі, плавне перетікання з кольору в колір. Замовляючи широкоформатний друк банера з високою роздільною здатністю, ви отримаєте якісне красиве зображення, яке стане гідною прикрасою фасаду, допоможе у формуванні іміджу, просуванні продукції і т. д.

Скористайтеся послугами нашої друкарні з виконання широкоформатного друку на банері, співпраця з нами – це оперативне виконання замовлення, демократичні ціни, креативний підхід до роботи, виготовлення банерів на високопрофесійному рівні.